Svet

Ubijen Hamis

Nacionalni prelazni savet potvrdio da je u blizini Tripolija ubijen Hamis Gadafi, sin svrgnutog libijskog lidera i da je sahranjen u blizini grada Bani Valid.

Opozicija je prethodno dva puta saopštavala da je Hamis ubijen, ali ti navodi nijednom nisu bili zvanično potvrđeni.

Zvanični predstavnik libijskih pobunjenika saopštio je u nedelju da prelazna vlada ima dokaze da je ubijen i Muhamed, sin nekadašnjeg šefa libijske obaveštajne službe Abdelaha el Senusija.

Hamis Gadafi bio je kamandant elitne brigade libijskih specijalnih jedinica, koje su imale važnu ulogu u izvođenju operacija protiv pobunjenika.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend