Albumi

Coldplay – Mylo Xyloto

Coldplay je na "Mylo Xyloto" ponudio sasvim dovoljno refrena za stadionsko pevanje što je odličan recept za produžavanje već decenijskog statusa jednog od najpopularnijih svetskih bendova.

Međutim, naspram odličnog eksperimentalnijeg prethodnika "Viva la Vida…" novi Coldplay album i pored očitog uloženog truda zvuči kao već viđeno izvođenje starih trikova.

"Mylo Xyloto" zvuči kao da je Coldplay razna iskustva sa svih dosadašnjih spojio u jedan album, ali umesto da to bude jak koncentrat najboljeg, više zvuči kao hod po utabanoj stazi od tačke A do Š. Daleko od sjajnih "X&Y" (2005) ili "Viva la Vida…", "Mylo Xyloto" je samo dobar album na kom je britanski bend, čak i uz pomoć maga kakav je Eno, u većini pesama ostao bez daha u naporu da učini nešto više.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

Send this to a friend