Albumi

Florence + The Machine – Ceremonials

Florence i njena muzika imaju ono što dobrom delu savremene pop muzike nedostaje – snažan skoro operski glas, energiju, dramu, kompleksnost i unikatnost kao posledicu ritualnih bubnjeva i ritmova.

Neki će unikatnost i originalnost dovesti u pitanje zbog producenata koji su učestvovali na ovom i prethodnom albumu ove pevačice. Paul Epworth i Eg White zaslužni su kako za najveće Florencine hitove, tako i za hitove prepodobne, sveprisutne Adele. Na momente, a ponajviše na akustičnim verzijama pesama, deluje da su ova dva gospodina pokušala da nateraju Florence da uzjaše taj tugaljivi Adele talas za slomljena srca, ali ona se nije dala. Čak se može reći da je riđokosa u velikoj meri uticala na bucmastu i neverovatni uspeh njenog hita "Rolling In The Deep".

Iako je 15 pesama mnogo i za najveće fanove, ipak čine da osam radnih sati prođe neprimetno. Do pet uveče već sam odabrala svoje favorite i ne mogu da dočekam da ih pustim ponovo na mp3 plejeru.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

Send this to a friend