FM Supermarket

„Bus turneja kreativnog kursa gitare” u Smederevu!

Smederevo se priprema za doček autobusa Bus turneja Kreativnog Kursa Gitare, u okviru projekta „Gitara za sve“, koji je počeo 5 i završava se 23. juna. Na spisku od 19 gradova Srbije, našao se i grad Smederevo, koji će posle Beograda i Pančeva, u sredu, 8. juna biti treća stanica kreativnog autobusa gitare. Program je u Fm Supemarketu najavila Marija Aničić, PR smederevskog Centra za kulturu.

Muzičko kulturno – edukativan projekat „Gitara za sve”, pod okriljem najznačajnijeg festivala gitaristike u našoj zemlji – Guitar Art Festivala, započeo je 5.juna i trajaće do 23.juna.

“Obuvata 19 gradova Srbije, a u sredu, 8.juna, „Bus turneja kreativnog kursa gitare” zaustavlja se u Smederevu , uz program u autobusu, kao I van njega, koji će trajati u periodu od 14 do 21 sat”, potvrdila je u Fm Supermarketu, Marija Aničić, PR smederevskog Centra za kulturu.

Autobus Kreativnog Kursa Gitare biće postavljen na Gradskom trgu u Smederevu. Cilj projekta je da svako, bez obzira na godine ili predznanje, ima mogućnost da se upozna sa kulturom najpopularnijeg instrumenta na svetu – Gitarom!

U tom periodu posetioci će imati priliku da besplatno posećuju koncerte, predavanja, radionice i časove gitare. Autobus je velika pokretna učionica, biblioteka i bina za svakog ko želi nešto novo da nauči ili isproba na različitim gitarama.

Dobrodošli su svi! Od 7 do 77, oni koji sviraju gitaru, ali i oni koji će možda poželeti da nauče da sviraju.

Smederevo, sreda, 8.jun od 14 do 21 sat. „Bus turneja kreativnog kursa gitare”!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend