FM Supermarket

Gitarska avantura u centru Smedereva!

Avantura u autobusu pod nazivom “Bus turneja kreativnog kursa gitare”, koju je pokrenuo najprestižniji festival gitare u zemlji Guitar Art Festival, juče se zaustavila u Smederevu. Velika pokretna učionica, zamišljena kao autentična i zabavna škola gitare, uz radionice, koncerte i predavanja namenjena svima od 7 do 77. Šareni autobus sa gitarama, bio je postavljen tokom jučerašnjeg dana na Gradskom trgu u Smederevu, a mi Vam putem fotografija, prenosimo delić atmosfere.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend