FM Supermarket

Možda Vam ovo leto bude najbolje do sada. KSC Požarevac

Ukoliko ne planirate uskoro da odlazite iz Požarevca na duži vremenski period, provedite šarenoliko leto, uz raznovrstne i zanimljive programske sadržaje požarevačkog Kulturno-sportskog centra. Miloš Živanović, organizator službe za sport i rekreaciju KSC Požarevac, predloge i ponude sadržaja Sportskog centra omogućio je u Fm Supermarketu.

Požarevački Kulturno-sportski centar ponudiće Požarevljanima do kraja juna, tokom jula i avgusta meseca, raznolike programske sadržaje. Od sportskih turnira za pripadnike jačeg pola, do izbora za Mis za dame. Organizator službe za sport i rekreaciju KSC Požarevac Miloš Živanović istakao je u Fm Supermarketu, da je prvi na redu turnir u malom fudbalu, koji je posle 15-ak godina pauze, ponovo vraćen u program aktivnosti Kulturno-sportskog centra Požarevac.

„Pre desetak dana krenuli smo u akciju sa konkretnim stvarima, što se tiče prikupljanja ekipa, koje bi uzele učešće na Sedmojulskom turniru u malom fudbalu, čiji je početak planiran za 26-ti jun. Za sada sve ide po planu, a interesovanje za učešće je na zadovoljavajućem nivou, s obzirom na činjenicu da bukvalno svi čekaju dva do tri dana pred početak da se prijave na učešće, da bi se organizovali, dogovorili i slično, ali na kraju ipak bude popunjeno sve“, kaže Miloš Živanović, organizator službe za sport i rekreaciju KSC Požarevac.

Očekuje se oko 24 ekipa, uz tedenciju da ih bude i više, a Živanović ističe da će se potruditi da organizuju turnir na pravi domaćinski način, da protekne sve u najboljem redu, uz planirano finale Sedmojulskog turnira, upravo 7-og jula. Takođe, učešće pionira je besplatno, jer KSC podržava akciju Ministarstva omladine i sporta republike Srbije i grada Požarevca, koja propagira besplatan sport  za decu na svim niovoima. 

Što se tiče bazena koji je počeo sa radom pre desetak dana, sjajna je prilika da se rashladite u velikom ili malom. Temperatura vode je idealna25 stepeni. Školice plivanja počinju početkom jula, spasioci su tu da se pobrinu za bezbednost svih kupača, koji mogu da se što više opuste i uživaju. I ove godine neće izostati noćno kupanje, a uslovi se stiču kada temperature budu zaredom par dana iznad 34 stepena”, ističe organizator službe za sport i rekreaciju KSC Požarevac.

„U nizu manifestacija koje tokom leta KSC Požarevac organizuje, izdvojio bih beach volley turnir, planiran početkom avgusta meseca, zatim putujući karavan  “3 na 3 streetball turnir” u vidu celodnevnog programa oko 25 juna, dok će 4. jula na prostoru gradskog bazena, biti održano takmičenje u lepoti “Izbor za Mis istočne Srbije” u saradnji sa agencijom Miss Yu, a pobednica ostvaruje pravo učešća na finalnom izboru za Mis Srbije, rekao je na samom kraju gostovanja u Fm Supermarketu, Miloš Živanović, organizator službe za sport i rekreaciju KSC Požarevac. 

Izaberite sami. Šta kome više leži i odgovara! Možda Vam ovo leto bude najbolje do sada. 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend