FM Supermarket

Plesom do osmeha uz manifestaciju Rastimo uz ples

Prvog dana juna, svi ćemo plesati na požarevačkom gradskom trgu. Manifestacija “Rastimo uz ples”, ispraćaj predškolaca u prvi razred u sredu tačno u 17 sati i 30 minuta, u centru grada, na kružnom toku. Ana Šterjoska, vaspitačica, predsednik Uduženja vaspitača Braničevskog okruga, kao i koordinator projekta plesanja na centralnom gradskom trgu, tim povodom bila je gošća Fm Supermarketa.

U sredu 1.  juna ceo grad će igrati. Sve u sklopu ispraćaja predškolaca u školu, u okviru velike manifestacije pod nazivom “Rastimo uz ples”.

Deca predškolskog i malo starijeg uzrasta u čitavoj Srbiji, igraće uz istu muziku i koreografiju. Deca će organizovano krenuti iz svih vrtića, da bi u 17.30  bili na gradskom trgu”, rekla je Ana Šterjoska, vaspitačica, predsednik Uduženja vaspitača Braničevskog okruga, kao i koordinator projekta “Rastimo uz ples”.

Manifestaciju “Rastimo uz ples”, prema rečima Ane Šterjoske, otvoriće ples vestern polka, koje će odigrati vaspitači tačno u 17 sati i 30 minuta. Predškolci će se predstaviti sa četiri koreografije, a rame uz rame sa njima nastupiće i deca iz udruženja za pomoć osobama sa L-Down sindromom, Osmi dan.

Svi će biti uključeni. I roditelji i svaki posetilac koji se bude našao na požarevačkom centralnom gradskom trgu u sredu, u 17 sati i 30 minuta“ , rekla nam je Ana Šterjoska u Fm Supermarketu. 

I ove godine svaki vrtić imaće svoju boju majica, kao i balona. A da bi sve bilo simbolično, predškolcima u plesu podršku daju njihovi stariji drugari, koji ih i uvode na taj način u svet školovanja.U jednom trenutku svi zajedno pustićemo balone i prošarati nebo nad našim gradom različitim bojama

Zaplešimo svi zajedno sa predčkolcima, 1. juna od 17 sati i 30 minuta, na požarevačkom centralnom gradskom trgu u okviru manifestacije “Rastimo uz ples”. 

Jer su oni naše najveće bogatstvo!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend