Godišnje Liste

Pop Top Airplay Chart

Pop top 50 je nedeljna top lista stranih singlova nastala na osnovu vaših glasova i broja emitovanja na radio stanicama u Srbiji. Za razliku od ostalih lista koje se emituju na talasima našeg radija, Pop Top Airplay Chart predstavlja listu koja se kreira isključivo u Srbiji, na osnovu emitovanja na srpskim radio stanicama i na osnovu glasanja slušalaca emisije na sajtu.

 POP TOP AIR PLAY CHART

voditelj: Vladimir
produkcija: ProSound
premijera: nedeljom od 20h

Aktuelno izdanje liste
možete pogledati na zvaničnom sajtu Pop Top Airplay Chart.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

Send this to a friend