Kultura

Ako ste voleli „Breaking bad“, onda ćete biti oduševljeni novostima

Mnogi kažu da dobrim stvarima uvek dođe kraj. Ali čini se da to ne važi za franšizu popularne serije Breaking bad.

Nakon velikog uspeha prvog nastavka serije Bolje pozovi Sola (Better call Saul), sada je potvrđeno da ćemo uskoro jednu od najpopularnijih serija na svetu moći da vidimo na velikom platnu. 

Autor serije Vins Giligan nadgleda ovaj projekat, ali drugi detalji u ovoj fazi su za sada nepoznati. 

Albukerki džornal saznaje da film ima radni naziv Greenbriar, trebalo bi da da traje dva sata, i snimaće se u Novom Meksiku. 

Plan je da prve kadrove snime već krajem novembra. 

Važno je napomenuti da još nije poznato hoće li film prikazivati šta je bilo pre prve epizode serije, život sporednih likova ili se snima nastavak serije. 

Međutim, strani mediji navode da će film pratiti bekstvo kidnapovanog muškarca i njegovu borbu za slobodom.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend