Kultura

Bojana Maljević dobila priznanje od UN

Bojana Maljević, glumica i producent, primila je specijalnu zahvalnicu za film “Sestre” danas u zgradi Ujedinjenih nacija u Beču.

Ovaj film, koji govori o trgovini ljudima, prikazan je na redovnoj konferenciji UN povodom Konvencije o međunarodnom organizovanom kriminalu.

"Čast mi je što su "Sestre" prvi srpski film koji je prikazan u Ujedinjenim nacijama, a naša kampanja "Plavo srce" prepoznata je kao primer dobre prakse" kaže Bojana Maljević.

Ideja skupa u Beču je da potpisnice Konvencije prikažu na koji način je sprovode u praksi.

Nakon projekcije kojoj su prisustvovali predstavnici više od 70 država, Pjer Lapak, visoki zvaničnik UNODC (Agencija ujedinjenih nacija za organizovani kriminal) uručio je specijalnu zahvalnicu Bojani Maljević za podršku u borbi protiv trgovine ljudima.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend