Kultura

Džejms Vuds u filmu o ekonomskoj krizi

Američki glumci Džejms Vuds i Pol Djamati pridružili su se glumačkoj ekipi filma "Too Big to Fail"...

Američki glumci Džejms Vuds i Pol Djamati pridružili su se glumačkoj ekipi filma "Too Big to Fail" televizije HBO, objavio je list Varajeti.

Vuds će u filmu o krizi na Volstritu igrati direktora kompanije Lejman braders, Djamati direktora Federalnih rezervi Bena Bernankea, a Ed Asner investitora i vlasnika Koka-kole Vorena Bafeta. Film, u režiji Kertisa Hansona, biće prikaz ekonomske krize 2008. i grupe moćnika koji su za nekoliko sedmica doneli odluke o sudbini svetske ekonomije. U centru pažnje biće američki sekretar za finansije Henri Polson, koga će igrati Vilijam Hert.

U filmu će igrati i Bili Kradap, Keti Bejker, Tofer Grejs i Sintija Nikson. Snimanje TV filma pocečhe u naredne dve sedmice u Njujorku, a na male ekrane stići će 2011. Scenario je napisao Piter Guld, prema knjizi "Too Big to Fail" Endrua Rosa Sorkina.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend