Kultura

Džulija Ormond u filmu o Merlin Monro

Glumica Džulija Ormond igraće u biografskom filmu o holivudskoj legendi Merilin Monro

Džulija Ormond će tumačiti glumicu Vivijen Li. U filmu će igrati i Mišel Vilijams koja će se pojaviti u ulozi Merilin Monro, Džudi Denč, Kenet Brana, Dominik Kuper i Ema Votson.
Režiser filma biće Sajmon Kertis. Adrijan Hodžiz je napisao scenario prema dnevnicima Kolina Klarka – asistenta režije koji je saradjivao sa Merilin Monro tokom snimanja filma "Princ i plesačica" iz 1957.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend