Kultura

Koncert Lajka Feliksa kao poklon Beogradu

Violinista Lajko Feliks održaće u sredu uveče besplatan koncert u Kulturnom centru "Reks" u Beogradu...

Violinista Lajko Feliks održaće u sredu uveče besplatan koncert u Kulturnom centru "Reks" u Beogradu, u sklopu promocije projekta "Subotica – grad festivala".

"Prvu promotivnu fazu privodimo kraju pres konferencijom i koncertom u glavnom gradu. U 20 časova organizujemo koncert Lajka Feliksa koji Subotica poklanja Beogradjanima. Želimo da pokažemo šta je to što Suboticu obeležava u poslednjih dvadesetak godina", rekao je agenciji Beta menadžer projekta Dejan Vujinović.

Projekat subotičke Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo (FOKUS) "Subotica – grad festivala" predstavljen je nedavno na Sajmu turizma u Novom Sadu.

"Misija projekta je da postavi temelje kontiunirane i žive komunikacije grada i njegovih manifestacija sa širim okruženjem", rekao je Dejan Vujinović i dodao da je ideja autora projekta da se Subotica predstavi kao jedinstvena kulturna i turistička destinacija.

Projekat obuhvata pre svega muzičke festivale kao što su "Trenćtown festival", Etnofest, džez festivali "Jazzik" i "Jazzire", ali i Festival evropskog filma, Festival pozorišta za decu, novi pozorišni festival "Desire central station" u organizaciji pozorišta Deže Kostolanji, Interetno festival i drugi.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend