Kultura

Nagrada Lazaru Ristovskom u Rusiji

Popularni srpski glumac Lazar Ristovski nagrađen je na festivalu u gradu Čiti u Rusiji za ulogu Ðorđa Džandara u filmu "Sv. Georgije ubiva aždahu"

Ristovski je priznanje dobio kao najbolji glumac na upravo završenom prvom Zabajkalskom internacionalnom filmskom festivalu u Čiti.

Film "Sv. Georgije ubiva aždahu" snimljen je po scenariju Dušana Kovačevića u režiji Srđana Dragojevića.

U zvaničnoj konkurenciji bilo je 17 filmova iz Rusije, Kine, Mongolije, Poljske, Bugarske, Mađarske, Belorusije i Srbije.

Za najbolji film u celini proglašeno je rusko ostvarenje "Stranci" reditelja Jurija Grimova.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend