Kultura

Zvanično zakazan specijal “Prijatelja”, svih 6 glumaca ponovo na okupu

Specijalno okupljanje popularnih “Prijatelja”, Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija zvanično je zakazano na kanalu HBO Max, piše Independent.

Dejvid Švimer, Kortni Koks, Dženifer Aniston, Metju Peri, Lisa Kudrou i Met Leblank vratiće se u program.

– Pretpostavljam da ćemo ovu “epizodu” moći da nazovemo onom gde su svi ponovo zajedno. Ovaj specijal gde su Dejvid, Kortni Dženifer, Metju, Lisa i Met zajedno, biće emitovan uz “biblioteku” epizoda “Prijatelja” – navodi Kevin Rili, direktor sadržaja HBO Maxa.

– “Prijatelja” sam postao svestan kada je serija bila u ranim fazama razvoja i tada sam imao priliku da radim na seriji. Oduševio sam se jer se “Prijatelji” gledaju iz generacije u generaciju. Mislimo da će ovaj specijal okupiti i “Prijatelje” ali i objediniti stare i nove fanove – rekao je Rili.

Poslednja epizoda originalnih “Prijatelja” emitovana je u maju 2004.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend