Multimedia

EWE najbolji Dell distributer u 2011-oj godini

Svaki ozbiljan tim ima samo jedan zadatak ispred sebe – da raste i bude što uspešniji, što je upravo slučaj sa kompanijom EWE, našim najvećim distributerom računarske opreme. Od svog nastanka, sada već davne 1995 godine EWE je iz godine u godinu rastao, kako zahvaljujući svom TOP menadžmentu, tako i sjajnom kadru i kompletnom zaposlenom osoblju.

Kruna sedamnaestogodišnjeg uspešnog rada nagrađena je na ovogodišnem IFA sajmu u Berlinu gde je kompanija EWE proglašena za najboljeg distibutera u tekućoj godini od strane Dell. Čelni ljudi Dell-a su tom prilikom istakli EWE kao najznačajnijeg partnera u regionu, koji je svojim trudom i radom na najlepši mogući način afimisao Dell kao najprestižniji brend u svetu prenosivih i desktop računara. Tom prilikom je istaknuta i važnost dobrog i kvalitetnog distributera kao ključne sprege između prodavaca i kupaca. Nagradu je uručio gospodin Veit V. Dengler General Manager and Executive Director, Eastern Europe, Russia & CIS (CEE).

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend