Multimedia

Google TV stiže u Evropu

Sledeće godine Google TV stići će i u Evropu, najavio je na konferenciji u Edinburgu Erik Šmit.

Iako u Americi nije zabeležio uspeh, Business Insider čak prenosi da je više Logitech Google TV uređaja vraćeno nego što je prodato u prvom kvartalu ove godine, Google ne odustaje od ovog projekta.

Osim širenja na područje Evrope, najavljen je novi korisnički interfejs, ali i poboljšanja hardvera.

"Mi želimo da podržimo industriju koja kreira sadržaj tako što omogućavamo otvorenu platformu za novu generaciju televizije, na isti način kao što je Android otvorena platforma za sledeću generaciju mobilnih uređaja", rekao je Šmit, i potvrdio da će Ujedinjeno Kraljevstvo biti jedna od zemalja u kojoj će se sledeće godine pojaviti Google TV.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend