Multimedia

Kada će u Srbiju stići iPhone?

Iako nije retkost videti nekoga sa iPhoneomu ruci, on se u Srbiji zvanično ne može kupiti.

Ponude operatera susednih zemalja već određeno vreme podrazumevaju i iPhone, nedavno je najavljeno da će i novi iPhone 4S u decembru stići u Hrvatsku, dok nijedan od tri domaća operatera za sada ne zna hoće li i kada moći da ponudi i ovaj uređaj.

Iz Telekoma Srbija je za Tanjug rečeno da ova kompanija planira da u ponudu uvrsti iPhone i o tome razgovara sa predstavnicima Applea, ali u ovom trenutku ne može biti precizno određen datum.

Iz Telenora, koji u drugim zemljama nudi ovaj uređaj, rekli su Tanjugu da nemaju zvanične informacije kada će ih ponuditi na srpskom tržištu, dok su iz Vipa rekli da je poznato da Apple ima veoma striktnu politiku uvođenja svojih proizvoda u neku od zemalja, koju definiše njihova centrala u Kupertinu, ali da su i oni zainteresovani da svoju ponudu obogate i iPhoneom.

"S obzirom da je Telekom Austrija Grupa već korisnik Apple proizvoda, ovu dobru saradnju koristimo kao osnovu za pregovore oko datuma uvođenja njihovih proizvoda na srpsko tržište", rečeno je u ovoj kompaniji za Tanjug.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend