Multimedia

Profi kućište

I ove godine Chieftec je proglašen za najvećeg proizvođača kućišta i napajanja na svetu, što uopšte nije čudno obzirom da u svom portfoliu ima vrhunske proizvide koji svojim kvalitetom odskaču od sličnih konkurentskih rešenja. Kućište oznake BH-01B-B-B-500CTG je jedno od tih proizvoda.

Chieftec je ovaj model dizajnirao za napradnije korisnike i entuzijaste koji planiraju sklapanje ozbiljnijeg PC sistema. Kućište je napravljeno od čelika i debele plastike iveoma je modernog dizajna, iako na prvi pogled deluje svedeno i prosto. Sa prednje strane ima izvedena vratanca koja kada PC nije aktivan mogu da se zaključaju i na taj način postigne viši nivo bezbednosti. Chieftec inače ima veliki broj modela sa ovako rešenom prednjom stranicomšto se pokazalo kao dobar potez pošto kupci vole takav koncept.

Moderan vizuelni identitet prati zavidan stepen komfornosti unutar kućišta, kao i veliki broj slobodnih mesta za čvrste i optičke uređaje. Prava stvar je što iste ne morate šrafiti ako to ne želite već ih možete fiksirati polugama. Prostora za ventilatore ima koliko vam duša voli, a instaliranjem istih pospešujete bolji protok vazduha čime komponenta možete oboriti radnu temperature i za 10 stepeni i na taj način im značajno produžiti životni vek.

Chieftec BH-01B-B-B-500CTG kućište dolazi sa napajanjem od 500W koje se na testovima odlično pokazalo. Sa njim smo bez problema pogurali dve NVIDIA GTX570 grafičke kartice i Core i7 procesor poslednje generacije, što jasno pokazuje koliko ovaj proizvođač temeljno radi na svojim proizvodima. Upravo zbog toga i cena koju ima BH-01B-B-B-500CTG nije mala, al što vredi, mora da se i plati – kaže stara narodna poslovica!

Cena (sa PDV-om): 9.996,00 dinara
Kontakt: EWE

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend