Multimedia

Sims Social nadmašio FarmVille

Pre dve nedelje pisali smo o tome da je Sims Social najbrže rastuća igra na društvenim mrežama.

Činjenica da je u tom periodu uspela da sa desetog dođe na drugo mesto najpopularnijih Facebook igara upravo to potvrđuje.

Kako prenosi Mashable, u poslednja 24 sata Sims je igralo 9,3 miliona ljudi, dok je FarmVille, nekada najpopularniju FB igru igralo 8,1 milion korisnika. Ispred Simsa sada je samo CityVille, sa 14 miliona igrača dnevno, ali ukoliko Sims nastavi da raste ovom brzinom, prvo mesto je izvesno.

Sims za Facebook prati klasičnu Sims priču. Nakon što napravite svoj lik, možete se baviti različitim aktivnostima kako biste zaradili novac, kao što su komponovanje, slikanje, spremanje hrane. Sa likovima vaših prijatelja možete ostvariti različite vrste veza, od prijateljstva i ljubavi do netrpeljivosti.

Ukoliko još nište, Sims Social možete isprobati na Facebook-u.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend