Multimedia

Snažno i brzo

Nijedan gedžet nije tako napredovao poslednjih nekoliko meseci kao USB fleš memorije i to sve zahvaljujući USB 3.0 standardu koji je doneo mogućnosti za neverovatna ubrzanja.

Zamislite da imate fleš drajv koji je deset puta brži od bilo kog USB 2.0 flešića – simpatično i veoma primamljivo zvuči, zar ne? Šta bi ste onda tek dali da imate u vlasništvu fleš memoriju koja je minimum 5 puta brža od standardne USB 3.0?! Ne verujete nam da tako brz flešić postoji? Ako je tako onda još uvek niste čuli za AH552 fleš drajv kompanije Apacer…

AH552 je fleš drajv iskovan od posebnih materijala sa najbržim NAND fleš čipovima na svetu. Konstruisan je da odoli svim spoljnim uticajima uključujući zračenja i padove. Fizički dosta podseća na Kingston-ove DT biznis modele, međutim razlikuje se po tome što je baziran na USB 3.0 kontroleru poslednje generacije, koji je u sprezi sa vrhunskim memorijskim čipovima u staju da ostvari brzine transfera podataka od 110MB/sec za čitanje, odnosno 70MB/sec. kada govorimo o upisu informacija. Nešto je većih dimenzija i na vrhu ima dodatak za privezak u cilju lakšeg nošenja. USB nastavak mu je skriven kapacom, a prema specifikaciji AH552 bez problema radi i sa USB 2.0 protokolom.

Proizvodi se u kapacitetima od 32 i 64GB. Cena mu još uvek nije poznata, međutim pošto je reč o trenutno najbržem fleš drajvu na svetu verujemo da neće biti mala – jednostavnije rečeno sve što je posebno košta, pa ko voli nek izvoli.

Kontakt: EWE

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend