Multimedia

Titan i Radar – HTC Windows telefoni

Po svemu sudeći predstoji nam sezona telefona sa velikim ekranom. Samsung je juče predstavio Note, smartfon 5,3-inčnog ekrana, a sada iz HTC-a stiže 4,7-inčni model.

Model prikladnog naziva, HTC Titan, ima Super LCD ekran od 4,7 inča rezolucije 800×480, prednju kameru od 1,3 i zadnju od 8 megapiksela, 16GB memorije i procesor na 1,5GHz.

Pored njega, HTC je predstavio i telefon manjih dimenzija, 3,8inča, pod nazivom HTC Radar. Model skromnijih karakteristika u odnosu na Titan, ima kameru od 5 megapiksela, takođe jednojezgarni procesor, ali na 1GHz, i dolazi sa 8GB memorije.

Ono po čemu se ovi uređaji najviše razlikuju od HTC modela koje smo viđali poslednjih meseci je platforma. Umesto Androida, HTC se odlučio za Windows Phone Mango.

Oba telefona u prodaju kreću u oktobru, a što se cena tiče, Radar je telefon srednjeg cenovnog ranga i trebalo bi da košta oko 400 dolara, dok je predviđena cena za HTC Titan 599 dolara.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ovih modela, dobra vest je da i u Srbiju stižu u oktobru.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend