Muzičke vesti

Amy Winehouse ostavila 2 miliona funti

Iako je magazin Sunday Times procenio da njeno bogatstvo 2008. vredelo 10 miliona funti, u trenutku smrti imovina pevačice Amy Winehouse je iznosila malo više od dva miliona funti.

Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona potrošila hiljade i hiljade funti na piće i drogu: "Iako je proćerdala hiljade funti na piće, drogu i razne probisvete koji su se muvali oko nje, ona je i dalje bila bogata. Da je uspela da reši problem sa alkoholom, sigurno bi živela bezbrižan i komforan život. Tužno je što nije imala priliku da uživa u bogatstvu, koje je sa mukom zaradila."

Od trenutka njene smrti 23. jula ove godine, njen najuspešniji album "Back to Black" je prodat u 175.000 primeraka.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend