Muzičke vesti

Arctic Monkeys ušli u studio

Bend Arctic Monkeys za ovu godinu obećava novi album, a za produkciju je zadužen James Ford.

Osim već najavljenih (Oxegen, V Festival) i drugih još nepotvrđenih velikih festivalskih nastupa za ovu godinu, Arctic monkeys su ovih dana ušli i u studio. Kako javlja britanski New Musical Express, bend već od kraja 2010. radi na novom albumu u neimenovanom studiju u Londonu, a produkcija će po planu biti završena u studiju u Los Anđelesu. Kao producent novog Arctic monkeys ostvarenja se navodi James Ford, koji je u poslednje vreme sarađivao sa Florence + The Machine i Klaxons – on i Josh Homme su bili koproducenti prethodnog albuma benda pod nazivom "Humbug". Za sada nema drugih informacija o albumu, osim da se Alex Turner i ostatak benda "nadaju da je moguće da bude objavljen krajem proleća".

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend