Muzičke vesti

Dado Topić najavio comeback grupe Time

Kako je saopštila Croatia Records, pozivajući se na veliki intervju muzičara Dade Topića za Blic, grupa Time će se ponovno aktivirati.

Ova vest dolazi posle reizdanja albuma “Time” grupe Time, koji se i danas smatra jednim od najvećih albuma koje je iko napravio na našim prostorima, ali i u ovom delu Evrope. Pesme koje su te 1972. godine napravljene i danas su aktuelne, i u muzičkom i u produkcijskom smislu.

Stoga, ponovno okupljanje grupe Time stavilo bi krunu na ovo izdanje, ali i rock muziku ex-Yu područja.

U intervjuu za Blic Dado nije otkrio s kojom će postavom Time održavati koncerte, iako se poštovaoci njihove muzike nadaju da će to biti u onoj prvoj postavi: Dado Topić (vokal), Vedran Božić (gitara), Tihomir Pop Asanović (Hammond), Mario Marvin (bas), Branimir Lambert Živković (klavijature, flauta) i Ratko Divjak (bubnjevi). Svi su aktivni i žive na našim područjima, izuzev Brane Lamberta koji se, navodno, odselio preko “velike bare”.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend