Muzičke vesti Muzika

Dva digitalna EP izdanja povodom Bouvijevog rođendana, sa retkim i neobjavljenim snimcima

Povodom 73. rođendana Dejvida Bovia najavljena su dva nova izdanja sa njegovim retkim i neobjavljenim pesmama.

Digitalni EP “Is It Any Wonder?” sastoji se od šest pesama koje će u nedeljnom ritmu biti objavljivane jedna po jedna. Prva je upravo postala dostupna, a reč je o ogoljenoj verziji “The Man Who Sold The World” iz 1996. godine koju možete da čujetei ovde.

Ova verzija će se naći i na “ChangesNowBowie”, mini LP-u od devet pesama snimljenom u novembru 1996. za vreme proba za koncert povodom njegovog 50. rođendana u Madison Square Gardenu. Na snimku sviraju Gejl En Darsi (bas, vokal), Rivs Gabrels (gitara) i Mark Plati (klavijature).

“ChangesNowBowie” će u ograničenom izdanju biti objavljna povodom ovogodišnjeg dana prodavnica ploča 18. aprila.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend