Muzičke vesti Muzika

Izabran predstavnik Srbije na Evroviziji: „Hurricane“ putuje u Holandiju

Na predstojećem Evrosongu, koji će se održati u maju u Roterdamu, Srbiju će predstavljati grupa "Hurricane", koja je pobedila u finalu ovogodišnje Beovizije, održanom u nedelju uveče.

Grupu Hurricane čine tri devojke – nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.

Na Beoviziji su nastupile s pesmom „Hasta la vista“, za koju je muziku radio Nemanja Antonić, dok su tekst pisale Kosana Stojić i Sanja Vučić.

Devojke su odmah posle pobede na Beoviziji za Nova.rs rekle da se osećaju uzbuđeno i umorno.

„Sve nam je pomešano, mnogo nam se spava“, kazale su članice ovog benda. Pobedu će, kako su dodale, proslaviti uz picu, posle čega idu na spavanje.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend