Muzičke vesti

Julian Lennon najavio novi album

Kako prenosi blog Stereoboard, Julian Lennon je za 3. oktobar najavio objavljivanje svog šestog po redu studijskog albuma pod nazivom "Everything Changes" - a to će biti njegovo prvo izdanje u prethodnih 13 godina, jer je album "Photograph Smile" izašao 1998.

U tih 13 godina odsustva iz muzičke industrije se Julian, čiji su roditelji (to je u njegovom slučaju nezbežno pomenuti) Cynthia i John Lennon, uspešno bavio fotografijom i izlagao svoje radove širom sveta (između ostalih, bio je i oficijelni fotograf U2), a bavio se i ekološkim aktivizmom u okviru organizacije White Feather Foundation. Međutim, kako i sam kaže, "sav se uznemirim ako svako malo ne uzmem gitaru ili ne sednem za klavir… Ja to moram da radim; jednostavno, nemam izbora."

Na albumu će se naći 12 pesama, a za produkciju su bili zaduženi Lennon i Grant Ransom.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend