Muzičke vesti Muzika

Max Juričić odao počast prijatelju Vladi Divljanu

Max Juričić novim autorskim projektom Plesač sporog Stepa najavljuje četvrti singl, pjesmu ”7 nota 100 života” posvećenu Vladi Divljanu.

Prijateljstvo i saradnja starih drugara Maxa i Vlade ima dugu povijest, a ostala je zabeležena na legendarnom EP-u ”4 godišnja doba” i koncertnom albumu ”Live@Tvornica” u izdanju Aquarius records.

Evo što Max Juričić kaže o pesmi ”7 nota 100 života”: 

„Vlada nas je ostavio pre 5 godina u trenutku kad smo zajedno s bendom Ljetno kino snimili jednu od njegovih najljepših pjesama ”Samo jednu ljubav imam”, a njegove stare pesme odenuli u novo ruho. Svakog proleća okupe se prijatelji u njegovu čast, lani povodom premijere filma Nebeska tema, a prije toga na koncertima u beogradskom Sava centru i zagrebačkoj Tvornici kulture. ”7 nota 100 života” je moj mali doprinos da suradnju s Vladom Divljanom simbolično produžim još jednom pjesmom, a njegov vedri duh da i dalje bude s nama.“

4. marta pesma „7 nota 100 života“ premijerno će se emitovati u programu radija Yammat FM od kada će biti dostupna i na digitalnom servisu Deezer, a istog datuma u Srbiji kreće emitovanje na radiju RTS 202.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend