Muzičke vesti

Najslabija nedelja za muzička izdanja od 1991.

Kako kažu istraživanja agencije Nielsen SoundScan, prethodna nedeja je najslabija što se tiče prodaje muzike od 1991., od kada oni prikupljaju podatke.

Agencija Nielsen SoundScan je iznela podatke prema kojima je protekla nedelja bila najslabija nedelja na tržištu muzičkih izdanja sve od 1991. godine, od kada agencija registruje i prati prodaju. Najprodavaniji album nedeje je imala Taylor Swift, ali je tiraž bio svega 52 000 primeraka; poređenja radi, u istom periodu prošle godine Ke$ha je debitivala na prvom mestu liste sa albumom "Animal" i tiražom od 152 000 prodatih primeraka. Prethodna "najslabija nedelja" je zabeležena takođe u januaru ali 2007. godine, kada je na prvom mestu završio soundtrack "Dreamgirls" sa tiražom od nešto više od 60 000 kopija.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend