Muzičke vesti

No Doubt odložili izlazak albuma

Iako su trenutno u studiju , gde rade sa producentom Major Lazerom, No Doubt će možda neke razočarati svojim najnovijim saopštenjem, u kojem se kaže da album neće biti objavljen ove godine.

"Idealno bi bilo kada bi objavili album krajem godine, ali on još uvek nije spreman. Ne želimo da žurimo," objavila je Gwen Stefani na zvaničnom sajtu benda.

Ona je dodala: "Ove pesme nam mnogo znače i trenutno nam je prioritet da napravimo najbolji album koji u ovom trenutku možemo."

No Doubt su objavili svoj za sada poslednji album "Rock Steady" 2001. godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend