Muzičke vesti

Nova pesma i spot za Amy Winehouse

Pogledajte premijerno spot za duet Amy Winehouse i Tony Benett.

Posthumno je objavljen spot za poslednju pesmu koju je Amy Winehouse snimila uoči smrti. Tragično preminula pevačica trebalo je u sredu 14. septembra slaviti svoj 28. rođendan. U spomen tome upravo je spot za njen duet sa Tony Benett "Body And Soul" ugledao svetlo dana na dan njenog rođendana. Iznenadna i još uvek nerazjašnjena smrt uvela je Amy u legendu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend