Muzičke vesti

R.E.M. objavljuju tri nove pesme

Iako su prošle nedelje objavili da prestaju sa zajedničkim radom, R.E.M. će u novembru objaviti tri potpuno nove pesme.

"We All Go Back To Where We Belong", "A Month Of Saturdays" i "Hallelujah" naći će se na upravo najavljenom albumu najvećih hitova "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage, 1982 – 2011" koji će biti objavljen 14. novembra.

Tri nove pesme snimljene su ovoa leta u Athensu, rodnom gradu R.E.M. u saveznoj državi Georgia, posle objavljivanja poslednjeg albuma benda "Collapse Into Now", a za produkciju je ponovo bio zadužen Jacknife Lee.

Na albumu će se naći čak 40 pesama iz 31 godine R.E.M. karijere – od samih početaka kada su snimali za etiketu IRS (1982-1987) pa sve do perioda kada je bend imao ugovor s kompanijom Warner Bros. Records (1988-2011). Od osnivanja pa do zvaničnog prestanka sa radom, R.E.M. su prodali više od 85 miliona albuma širom sveta.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend