Muzičke vesti

Sophie Ellis-Bextor počela sa radom na novom albumu

Iako ova britanska dance muzičarka još uvek nije objavila dugoočekivani album 'Make A Scene', Sophie Ellis-Bextor je fanove obavestila kako je već počela sa radom na jesmama za svoj sledeći studijski album.

Za pomoč u pisanju novih pesama Sophie je angažovala Eda Harcourta. Njen pomenuti četvrti studijski album ‘Make A Scene’ još se čeka, a najverovatnije trebao bi biti objavljen u aprilu. Sa tog albuma su već više od godinu dana na top listama singlovi ‘Bittersweet’, ‘Heartbreak (Make Me a Dancer)’, ‘Can’t Fight This Feeling’ i ‘Not Giving Up on Love’, napravljeni sa mega producentima Freemasonsima, Juniorom Calderom i Arminom van Buurenom.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend