Muzičke vesti

Sting sprema mjuzikl

Mjuzikl, inspirisan Stingovim albumom iz 1991. "The Soul Cages", se trenutno priprema na njujorškom Broadwayu.

Libreto za mjuzikl će napisati Brian Yorkey, koji je za psvoje rethodne predstave nagrađen nagradama Tony, a predstava će sadržati novu muziku koju će specijalno za ovu priliku napisati sam Sting.

Radnja mjuzikla je smeštena u osamdesete godine prošlog veka i u grad Newcastle u Engleskoj, a glavni junak se zove Gideon, što je slično Stingovom pravom imenu Gordon. Ovo je prvi put da se Sting susreće sa žanrom mjuzikla u svojoj dugoj karijeri.

Sledećeg meseca, Sting puni 60 godina, što će proslaviti koncertom u Njujorku na kojem će pored njega nastupiti i Lady Gaga, Bruce Springsteen i Rufus Wainright.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend