Muzičke vesti

Sugarhill Gang snimaju novi album

Legendarni njujorški hip-hop bend Sugarhill Gang, i ekipa koja je odgovorna za formiranje savremenog urbanog zvuka sve od svog klasika "Rapper's Delight" iz 1979. godine, rešila je da posle više od deset godina fanove obraduje novim izdanjem.

Njihov prethodni album sa "muzikom za decu" je pod naslovom "Jump On It!" objavljen 1999, a sada reditelj Roger Paradiso, koji prati bend zbog snimanja svog dokumentarnog filma pod naslovom "I Want My Name Back", čija je radnja bazirana na višegodišnjem sudskom procesu u kojem se bend borio sa kompanijom Sugar Hill Records oko korišćenja imena, javlja da je ekipa ponovo u studiju.

Paradiso ya magazin AllHipHop otkriva da je saradnik na novom i petom po redu Sugarhill Gang albumu britanski MC Dizzee Rascal.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend