Muzičke vesti

The Flaming Lips snimaju pesmu od šest sati

The Flaming Lips će snimiti pesmu koja će trajati šest sati, pod nazivom "Found a Star on the Ground" kako bi skupili novac za dve organizacije u njihovoj rodnoj Oklahomi: Central Oklahoma Humane Society i Academy of Contemporary Music na Univerzitetu Oklahoma.

Ako doniraju 100 dolara, fanovi imaju mogućnost da svoje ime ubace u pesmu ili da smisle stih, koji će pevač benda Wayne Coyne otpevati. Za više informacija o ovom poduhvatu posetite flaminglipssixhoursong.com.

Prošlog meseca, oprema i instrumenti ovog benda u vrednosti od 800.000 su bili uništeni u oluji pred nastup u gradu Tulsa u državi Oklahoma.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend