Muzičke vesti

Uskoro novi album za Portishead

Posle završetka turneje po Americi, bend planira da se posveti pisanju novih pesama.

Bristolski bend Portishead se trenutno nalazi na turneji, u okviru koje su nastupili i na ovogodišnjem EXIT festivalu, ali sa najvećim hitovima jer je poslednji album "Third" objavljen 2008.

"Kada završi turneja onda počinjemo sa novim albumom. Nama nikada nije lako da pišemo nove pesme. Postoji taj pritisak da opravdamo očekivanja ljudi koji vole Portishead", kaže producent Geoff Barrow.

Između drugog i trećeg albuma je prošlo 11 godina, i iako Barrow ne misli da će to ponovo biti slučaj, ali fanovi moraju da budu strpljivi.

"Ne umemo da napišemo klasičnu rok pesmu, potrebno nam je vreme i prostor da eksperimentišemo sa zvukom. Kod nas sve ide polako." izjavio je Geoff Barrow.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend