Zanimljivosti

Dajmler povlači 100.000 Mercedesa

Nemački proizvodjač automobila Dajmler objavio je da povlači 100.000 vozila Mercedes-Benc u SAD i Velikoj Britaniji...

Nemački proizvodjač automobila Dajmler objavio je da povlači 100.000 vozila Mercedes-Benc u SAD i Velikoj Britaniji da bi se sprečio gubitak tečnosti u sistemu za kočenje.

Opoziv se odnosi na Mercedesova vozila C-klase iz 2010. godine i modele E-klase godišta 2010-2011. Oko 85.000 automobila se povlači u SAD a više od 22.000 u Velikoj Britaniji, saopštila je kompanija.

Dajmler kaže da je obavestio vladu SAD da gubitak tecnosti može da oteža kontrolu vozila tokom parkiranja kada je potrebna najveća snaga za okretanje volana.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend