Zanimljivosti

Muževi na iznajmljivanje

Na ulicama Novog Sada se pojavio jedan krajnje neobičan oglas. Jedna žena je rešila da iznajmi svog muža za sve poslove u kući i oko nje.

Njemu se ta ideja mnogo dopala, pa tako već nekoliko meseci, pored poslova za svoju ženu, radi i druge.

On radi sve i nije šala. Od muža svoje žene, postao je muž na iznajmljivanje. Njegova žena je, kako sam oglas i kaže, smislila reklamu, sedeći sa koleginicama u frizerskom salonu. Od tada je njegov posao da na poziv ide po kućama i radi sve poslove koje žene ne mogu same. Nije ga sramota jer pošteno radi, ali ipak želi da ostane anoniman.

"Ima posla, kako nema. Vozim jednu stariju ženu na rehabilitaciju i vraćam je u dogovoru sa njemim sinom koji nema vremena za to, to je jedan posao. Onda, otčepljenje sudopere, popravka ventila, postavljanje slika…", rekao je Dragan A., muž na iznajmljivanje.

Iako je po profesiji ugostitelj, Dragan već šest meseci radi kao muž na iznajmljivanje. Pored toga što je nosač, šetač, vozač, on ima završen i kurs masaže. I to je veoma često jedna od usluga zbog koje ga pozivaju, a njemu je najvažnije da ima bilo kakav posao.

"U Srbiji je takva situacija je da moraš nečim da se baviš. Ne samo u Srbiji, tako je svuda. Moraš nekim poslom da se baviš da bi opstao u današnje vreme", kaže Dragan A.

Cene Draganovih usluga su uglavnom po dogovoru i on samo zarađuje radeći ono što svaki muškarac radi kod svoje kuće. Ipak, nije njegova žena jedina koja bi svog muža podelila sa drugima.

Pored muža na iznajmljivanje, u Novom Sadu se ovih dana pojavio i oglas koji kaže: "Radio bih bilo koji posao", i ostavljen broj telefona. To samo znači da je važno u dobru reklamu upakovati uslugu koju pružate. Na taj način možda postajete jedan nezaposleni manje u Srbiji.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend