Zanimljivosti

Najbolja reklama za pivo?

Karlsbergova reklama je za svega nekoliko dana postala pravi hit na internetu.

Proizvođači piva uvek imaju kreativne reklame, a neretko se dešava da dve kompanije uđu u reklamni rat ne bi li pridobile korisnike.

Međutim, Karlsbergova poslednja reklama pokazala je kako nema potrebe za borbu s konkurencijom kako bi se napravila uspešna marketinška kampanja.

Recept za uspeh se pokazao vrlo jednostavnim.

Karlsberg je odlučio da se našali s ljudima tako da su jedan sasvim običan par koji želi da pogleda film u bioskopu smestili među 148 opakih bajkera, a jedina slobodna mesta su upravo u sredini mase ćelavih i istetoviranih likova.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend