Zanimljivosti

Najveće uši

Pas iz Kolorada dobio je titulu "najvećeg ušonje među psima", piše američka štampa.

Osmogodišnji Harbor je rase gonič rakuna, a vlasnica Dženifer kaže da svaki put kada ga izvede, jedva uspeva da se "odbrani" od radoznalaca koji bi da ga pogledaju ili pomaze po ušima.

Njegovo levo uvo dugačko je 31,12 a desno 34,29 centimetara.

"Kada je imao devet meseci, sedeo bi u korpi a uši su mu se ‘prelivale’ po šapama. Redovno se saplitao o njih kada je silazio niz stepenice", kaže ponosna vlasnica Dženifer Vert iz Boldera u Koloradu.

Harbora su zvaničnici Ginisove knjige rekorda proglasili živim psom sa najdužim ušima na svetu. Prethodni rekord držao je Tiger iz Ilinoisa, čije je jedno uvo bilo dugačko 34,29 a drugo 34,92 centimetra, koji je uginuo 2009. godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend