Zanimljivosti

Papagaji kao radnici obezbeđenja

Dva papagaja su se, verovali ili ne, zahvaljujući jednoj posebnoj veštini koju su stekli, zaposlili kao radnici obezbeđenja u kompaniji "MP Guarding".

Dva papagaja, Elvis i Cila, već godinu dana su "zaposleni" u kompaniji koja se bavi obezbeđivanjem objekata, a posao su dobili tako što su naučili da oponašaju lavež pasa, i sad na taj način teraju lopove, piše magazin "Metro".

"Lavež pasa su naučili da oponašaju kada smo bili u Španiji. Naš komšija je imao psa koji je lajao bez prestanka, izluđivao nas je, ali eto, vidite kako je to na kraju ispalo korisno. Njegov vlasnik je često izlazio i vikao na njega. Kada smo se vratili u Veliku Britaniju, moja porodica i ja smo posmislili da je ovo idealan način da uštedimo novac i ne kupujemo psa", rekao je vlasnik papagaja Trevor Bate.

Elvis i Cila nisu uvek "opasne ptice", tačno znaju kada "su na poslu", a kada je njihovo slobodno vreme koje provode sa porodicom. Nežni su, umeju da poljube i pošalju poljubac.

Ptice "čuvaju stražu" na ulazu u zgradu sigurnosne kompanije "MP Guarding" u Telfordu. Porodica se nada da će papagaji uskoro imati i mlade, ali Elvis još uvek nije zainteresovan za "ženidbu", voli momački život, i život na "ivici opasnosti".

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend