Zanimljivosti

Picerija na Mesecu

Japanski proizvođač pica "Dominos" najavio je da će napraviti piceriju na Mesecu.

Ovaj poduhvat "Dominos" će koštati 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pice na Mesecu.

Restoran će zauzimati prostor od 26 metara kvadratnih, a osoblje koje bude radilo moraće da živi na Mesecu. Još nije poznato kada će restoran biti otvoren.

"Dominos" se godinama bori različitim marketinškim trikovima protiv konkurentske "Pica Hata", pa je tako prošle godine jednoj osobi, na obeležavanju 25 godine od kako postoje u Japanu, platio 2,5 miliona funti za samo sat vremena dostavljanja svojih specijaliteta.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend