Zanimljivosti

Poruka u boci

Kanađanin bacio skoro 5.000 poruka u flašama, i dobio više od 3.000 odgovora.

Harold Haket očigledno se zasitio modernih sredstava komunikacije, a posebno se užasava Interneta i društvenih mreža. Krajem devedesetih počeo je da baca poruke u bocama u Atlantski okean.

Haket je bacio 4.800 poruka, uglavnom u flašama od soka od brusnice ili pomorandže, jer su jarkih boja pa ih "ciljna grupa" lakše uoči.

Za sada je dobio 3.100 odgovora, i to iz Afrike, Holandije, Rusije, Britanije, Francuske, Škotske, Irske, Norveške i nekoliko američkih država.

"Uvek sam voleo staromodne načine komunikacije, ali u svim porukama ostavim i svoj broj telefona", rekao je on za sajt "Gizmodo".

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend