Zanimljivosti

Stogodišnjakinji striper za rođendan

Britanka Kler Ormistom iz Birmingema tražila je od svoje kćerke Margarete da joj za 100. rođendan organizuje proslavu sa muškom striptizetom.

"Nisam mogla da verujem. Njen smisao za humor je zaista uvrnut, umalo sam pala sa stolice", ispričala je Margareta za tabloid Miror.

Zahtev slavljenice ispunjen je prošle sedmice sa muškom striptizetom Džonom Grinom, poznatijim kao Škorpion.

Grin, koji se skinuo do gaća, kazao je da je to bio prvi put da je nastupao na zabavi povodom stotog rođendana neke osobe.

"Kler mi je rekla da je oduvek želela da vidi mušku striptizetu. Pa, prilično se načekala!", naveo je on, dodavši da je starica zaista uživala u njegovoj tački.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend