Zanimljivosti

Uspavanka za pijanog Rusa

Snimak pijanog pripadnika vojnog orkestra koji se trudi da ostane budan na svečanoj ceremoniji je novi internet hit.

Na Internetu se pojavio snimak nastupa vojnog orkestra iz Rusije na jednoj svečanoj ceremoniji, na kojem se vidi da čovek može da spava i stojeći. Pijani ili pospani pripadnik orkestra nije mogao da ostane budan dok su oko njega "treštale" trube, a hor pevao. Malo je dremao, otvarao oči tek da vidi šta se dešava oko njega, a u jednom trenutku utonuo u san.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend