Društvo

Novogodišnji vašar i ove godine u Sportskom centru

Foto: Boom93/M. Veljković

Foto: Boom93/M. Veljković

Novogodišnji vašar u Sportskom centru biće organizovan i ove godine od 28. do 30. decembra.

Prijave za učešće na Novogodišnjem vašaru primaće se od 1. do 10. decembra u prostorijama Sportskog centra – hala sportova. 11. decembra, sa početkom od 12 sati, uz prisustvo svih prijavljenih, vršiće se raspodela prostora.

Na Novogodišnjem vašaru mogu učestvovati: registrovana preduzeća za delatnost zabavnih i tematskih parkova, zanatske, trgovačke i ugostiteljske radnje, proizvođači organske i domaće hrane, proizvođači pića i proizvođači suvenira i rukotovorina.

Svi izlagači uz popunjeni prijavni list treba da prilože dokaz da ispunjavaju uslove za učešće na ovoj manifestaciji, odnosno izvod iz registra preduzetnika ili pravnih lica iz Agencije za privredne registre Republike Srbije ili dokaz (potvrdu) da su članovi udruženja građana kojem je osnovna delatnost udruživanje proizvođača proizvoda starih zanata, suvenira ili rukotovorina.

FOTO: Boom93/M.Veljković

Lista izlagača će biti objavljena do 15. decembra na zvaničnoj internet stranici JU “Sportski centar Požarevac” na adresi www.scpozarevac.com.
Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 012/555-177, svakog radnog dana od 8 do 20 časova.

Podsetimo, ova tradicionalna manifestacija organizuje se u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Požarevca.

Na novogodišnjem vašaru koji je prvi put organizovan prošle godine, za najmlađe sugrađane bili su postavljeni ringišpil, dvorac na naduvavanje, trambolina, zabavni autići, kao i klackalice za decu. Na raspolaganju su im bile i najmodernije arkadne igre.

Uz ulaznicu koja je prošle godine iznosila 100 dinara dobijala su se dva žetona.