Muzika

Predstavljen spot za pesmu “Čavoro“ grupe Guybrush Treepwood

Foto> S.Lisac

Foto> S.Lisac

U Centru za kulturu Požarevac, pred velikim brojem posetilaca, promovisan je muzički spot u kome igra i nekoliko glumaca iz našeg kraja.

Spot za pesmu ‘’Čavoro’’ izazvao je veliko interesovanje Požarevljana i poštovalaca grupe Guybrush Treepwood. U produkciji Raven Visiona realizaciju su pomogli svojim učešćem glumci Slobodan Stepić, Bojan Nikolić, Dušan Radovanović, Nemanja Pavlovski i Nevena Petrović, koji su se poklonili publici.
Pesma ‘’Čavoro’’ sastavni je deo albuma ove grupe pod nazivom ‘’Sve staće, ti bićeš tu’’. Grupa Guybrush Treepwood, koja deluje u sastavu Igor Mikić, Nenad Petrović, Vladimir Petrović, Dejan Momirović i Ivan Gojković, nakon emitovanja spota, održala je mini-koncert u kome su uživali ljubitelji žestoke svirke.
Tokom programa publici se obratio i muzički kritičar Bane Lokner, koji je izneo svoje impresije o spotu za pesmu ‘’Čavoro’’.
‘’Ovo je jedna kombinacija latinoameričke i srpske estetike, što je meni fenomenalno. Spot je uradio jedan bend koji ima svoj kambek. Reklo bi se da deluju kao mlad bend, kao da kreću sve ispočetka i kod njih mogu da primetim jednu jako pozitivnu energiju. Mislim da je ovaj spot sjajan jer su režiser i svi ostali ušli u psihologiju benda, a to je najteže. Najteže je ući u to kako neko razmišlja i kako bi trebalo biti, a da to bude i nešto novo. Ovaj bend sada ima neki svoj novi početak. Ja se nadam da će taj novi početak biti nastavljen u nedogled. Oni su nabrijani da se ponovo pokažu i dokažu koliko znaju i koliko umeju’’, rekao je Lokner.

Foto> S.Lisac
Foto: S.Lisac