Društvo

Do kada će Kosančićeva, Šumadijska i Bosanska biti zatvorene za saobraćaj? (FOTO+VIDEO)

FOTO: Boom93/N.Stojićević

FOTO: Boom93/N.Stojićević

U gradu se trenutno izvode radovi na nekoliko lokacija zbog kojih su određene ulice zatvorene za saobraćaj, <a href="https://boom93.rs/info/drustvo/kroz-ove-ulice-ne-mozete-proci/">kako je nedavno Boom 93 preneo.</a>  Pitali smo nadležne iz JP &#8222;Toplifikacija&#8220; Požarevac kako teku radovi i do kada će Kosančićeva, Šumadijska i Bosanska ulica biti zatvorene za saobraćaj.

Kosančićeva ulica

Trenutno se izvode radovi prve faze zamene prenosne i delova distributivne mreže u ulici Kosančićeva od ulica Sinđelićeva do Jug Bogdanove. Okvirni završetak radova je 25.08.2023. godine.

Kako su nam rekli iz JP „Toplifikacija“ Požarevac dinamiku izvođenja radova narušavaju nesavesni vlasnici automobila koji i pored propisno postavljene signalizacije i obaveštenja o izvođenju radova ne uklanjanju svoja vozila iz ulice i mesta izvođenja radova.

 

FOTO: A. Stepanović

Bosanska ulica

U Bosanskoj ulici trenutno se privode kraju radovi prve faze zamene cevovoda od ulica Šumadijska do Đurđa Brankovića. Trenutno se izvode izolaterski radovi i u naredna dva dana taj deo ulice će biti pušten za saobraćaj.

FOTO: A. Stepanović

Šumadijska ulica

Izvršena je sanacija cevovoda u ulici Šumadijska. U naredna dva dana biće završeni građevinski radovi i ulica će biti puštena za saobraćaj.